Честитка министарке Марије Обрадовић градоначелнику Шапца

(Фото: mduls.gov.rs)

Министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Марија Обрадовић упутила је данас градоначелнику Шапца др Александру Пајићу честитку поводом обележавања 22. априла Дана града.

„Поштовани, користим ову прилику да у своје име и у име Министарства државне управе и локалне самоуправе честитам Вама и свим Вашим суграђанима Дан града Шапца. Уверена сам да ћeтe својим личним ангажманом и залагањем оправдати поверење гpaђaнa и дати пример и подстицај свим појединцима, предузећима, установама, удружењима грађана и другим организацијама да предано раде на развоју и афирмацији локалне самоуправе на општу добробит свих њених становника.

Година за нама била је изазовна и неизвесна, али нас је научила да се у новим, непредвиђеним околностима још снажније боримо за напредак и просперитет. Са задовољством подржавам највиша признања града, у нади да ћeтe и ове године бити у прилици да их доделите најзаслужнијима.

Дозволите ми да Вам овом приликом изразим особито поштовање и захвалност на свом труду, раду и залагању“, истакла је министарка Марија Обрадовић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар