Ухапшена петорица лажних полицајаца – разбојника

(Фото: Муп Србије)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лозници, брзом и ефикасном акцијом, расветлили су разбојништво и ухапсили Н. М. (1990), А. Ч. (1981), С. Ђ. (1976) Београда, као и А.Н. (1980) из околине Лознице и З. Г. (1991) из Мостара, саопштила је Полицијска управа у Шапцу.

Сумња се да су њих петорица дошли до куће 69-годишњег мушкарца у околини Лознице, који је тренутно ван земље, позвонили, лажно се представљајући као полицајци, а потом су 51-годишњег кућепазитеља и 43-годишњег мушкарца који су им отворили врата угурали у кућу. Оборили су их на под, везали им руке и ноге, све време их ударајући и тражећи да кажу где се налази сеф са новцем и златом.

Онда су их затворили у туш кабину, претражили кућу и украли 100 франака, 150 евра и 6.000 динара. Један од оштећених је побегао кроз прозор купатила и позвао полицију. 

Исто вече, патрола је пронашла Н. М. и З. Г. у аутомобилу босанских регистарских ознака и ухапсила их, док су ујуто пронађена и остала тројица осумњичених. По налогу Основног јавног тужилаштва у Лозници свим осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужиоцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар