Троје ухапшено због изнуде

Oсумњичени су ухапшени на подручју Шапца

Припадници Управе криминалистичке полиције и полицијских управа у Сремској Митровици и Шапцу, у оквиру акције „Гнев“, ухапсили су М. К. (29), М. С. (25) и К. Ђ. (24) у тренутку када им је, како се сумња, тридесетосмогодишњи мушкарац, давао део изнуђеног новца, саопштио је данас МУП Србије.

Сумња се да је крајем фебруара ове године, К. Ђ. у договору са М. К. и М. С. позвала овог мушкарца у Нове Бановце да би погледао стан који је намеравала да му прода по цени од 40.000 евра. М. С. и М. К. се сумњиче да су, маскирани, у стану сачекали 38-годишњег мушкарца и уз претњу ножем и палицом, узели му неколико стотина евра.

Такође су, како се сумња, од оштећеног захтевали да им исплати целокупни износ за куповину стана, претећи му да ће га убити. Полиција је сво троје ухапсила на подручју Шапца док им је тридесетосмогодишњак давао новац. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву за кривична дела изнуда и разбојништво, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар