СНС Шапца: После „Јазакија“ стиже и кинески „Минт“

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу са задовољством констатује да је од 22. октобра 2020. године, наш град на путу боље и сигурније будућности. Током предизборне кампање нашим суграђанима обећавали смо само оно за шта смо били сигурни да ћемо током мандата испунити. 

Једно од предизборних обећања била су и нова радна места у новим фабрикама. Како је најавио председник Србије Александар Вучић, кинеска компанија „Минт“ заинтересована је да отвори производни погон у нашем граду. Осим за Шапчане, ова инвестиција значајна је и за читав округ. Ово ће након јапанске компаније „Јазаки“ која је такође у Шабац дошла уз помоћ државе и запослила преко 3.000 људи, значајно покренути привреду нашег града.

Грађани Србије знају да је политика Српске напредне странке окренута ка развоју економије као једином извору сигурне будућности. Од 2012. године, бројни инострани инвеститори нашу државу су одабрали као сигурну за пословање, а на хиљаде наших грађана добило је запослење.

Најзад је дошао ред и на Шабац да крене путем развоја. Наш град по броју становника један је од највећих, а некада је важио за предводника индустријског развоја. Циљ Српске напредне странке је да се Шабац врати у сам врх, на место које му припада.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар