СНС Шапца: Наш град кренуо напред

(Илустрација: Шабачки лист)

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу са задовољством може да констатује да је након дугог низа година, наш град кренуо ка сигурној и бољој будућности. 

Посетом председника Србије Александра Вучића нашем граду, потврђена су сва обећања која смо током предизборне кампање дали нашим суграђанима – да ће Шабац и држава бити партнери. 

Председник Вучић, који је обишао радове на изградњи новог моста преко реке Саве, Шапчанима је донео и радосне вести. Завршетак изградње моста, као и брзе саобраћајнице од Шапца до Лознице, очекује нас годину дана пре рока. Тако ради одговорна власт. 

Уједно, председник је најавио и могућност довођења нових страних инвеститора, што ће након јапанског „Јазакија“ који у Шапцу послује, и кинеске компаније „Минт“, чији је долазак у наш град нешто раније потврђен, представљати економску прекретницу.

У име грађана Шапца, Градски одбор Српске напредне странке жели да се захвали председнику Србије Александру Вучићу на посети и на вољи да и наш град након толико година запостављености, напокон добије статус који заслужује.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар