СНС Шапца: Зеленовићев бол за изгубљеном влашћу преголем

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу оцењује да је председник партије Заједно за Србију Небојша Зеленовић толико гладан за влашћу да из њега излазе невероватни потези. Бивши градоначелник Шапца још увек не може да се опорави након што су му суграђани на протеклим изборима отказали поверење. Сада вршља по Србији како би прикупио симпатизере, а да иронија буде већа, самог себе препоручује, ни мање ни више, него за градоначелника Београда. 

Небојша Зеленовић сматра да је заслужио место првог човека престонице, а није био у стању да се задржи ни у родном Шапцу. Да му народ не верује, показало се и пре локалних избора и то на референдумима које је организовао у градским, приградским и сеоским месним заједницама о трошењу новца од пореза на имовину. Тада су му леђа окренули и најближи суседи који су на његов предлог да новац буде потрошен за изградњу олимпијског базена, убедљиво рекли не. Од 6.119 грађана уписаних у бирачки списак у Месној заједници „Жика Поповић“, подржало га је свега 138 људи. 

Непребол због одласка са власти, код Небојше Зеленовића је преголем. Чини се да, осим у каси пореских обвезника, не може да се нигде другде пронађе, па тако лута очајан по Србији и нуди решење чак и за климатске промене. Питамо се да ли је бивши руководилац Шапца пронашао решење како да у буџет града врати пет милиона евра који су ненаменски потрошени 2015. године? И како народу, који покушава да врбује за своје глобалне циљеве објашњава, како је могуће да процес за ненаменско трошење толиког новца застари?

Градски одбор Српске напредне странке подсећа јавност да се за бившег градоначелника Шапца везују бројне финансијске малверзације, као и противзаконито и противуставно деловање, што је Уставни суд и образложио у случају фамозних референдума о трошењу новца од пореза на имовину. Шабац је оставио у катастрофалном финансијском стању, а на сваком кораку наши суграђани могу да виде резултате дводеценијске владавине групе блиске Небојши Зеленовићу. И такав политичар има амбицију да води главни град. Ако је то било изречено поводом 1. априла, Светског дана шале, морамо да признамо да је одлична!

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар