Пронађен дементни дека, али он није нестали Аца Миличић

Старац је превезен на Ургентни пријем болнице у Шапцу

Полиција и родбина још увек трагају за некадашњим фудбалером и тренером „Мачве“ Ацом Миличићем (75) који је нестао у ноћи 5. марта у Шапцу. Иако је у први мах екипа Хитне помоћи која је рано јутрос изашла на терен по позиву помислила да је старија мушка особа пронађена у пролазу између два објекта у насељу Камичак у Шапцу нестали Миличић, испоставило се да то ипак није он.

– Затекли смо човека који као да је покушао да пређе жичану ограду и упетљао се у њу и околно жбуње. Ту се заглавио и остао тако да виси телом. На срећу жив, али промрзао, у благом шоку. Превезен је на Ургентни пријем, а обавештена је и полиција – наводе у Служби хитне помоћи шабачког Дома здравља.

Према информацијама, мушка особа коју је хитна помоћ збринула је 89-огодишњи дека, који је током ноћи неприметно изашао из породичне куће.

Супруга је потврдила да је то он и да болује од деменције. Старац је према њеним наводима, изашао из куће док је спавала и тек јутрос је приметила да га нема. На срећу, брзо је пронађен и сада је на Одељењу неурологије – сазнаје Шабачки лист.

Аца Миличић чији је нестанак пријавила породица пре пет дана и замолила путем друштвених мрежа све који су га видели да уколико нешто сазнају или га примете, позову најближу полицијску станицу, такође према наводима породице, болује од деменције. Потрага за њим која је почела пре пет дана се наставља.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар