Онлајн Сајам предузетништва Војводине у два дана

(Илустрација: Новосадски сајам)

Сајам предузетништва Војводине, први сајам тог типа у онлајн формат, биће одржан у четвртак и петак, 22. и 23. априла, на платформи Новосадског сајма – ExpoOnline.rs. Сајам је намењен не само привредницима из Војводине и Србије, већ свима који желе да ојачају и развију свој бизнис. Прилику за наступ привредника на првом онлајн Сајму предузетништва Војводине, омогућио је Покрајински секретаријат за привреду и туризам.

Свесни важности промоције и јачања предузетништва, у ресорном Покрајинском секретаријату су приредбу креирали у виртуелном окружењу с циљем да се привредници упознају, успоставе контакт, размене идеје, уговоре послове, пронађу потенцијалне инвеститоре, кориснике, дистрибутере, иноваторе. Биће то прилика и да се добију информације о актуелним конкурсима и мерама Покрајинске владе, као и фондовима намењеним за помоћ микро, малим и средњим предузећима.

Представиће се око четрдесет излагача из различитих сектора привреде. Поред компанија, учествују и ресорни секретаријат, институције и организације које пружају подршку бизнису. Током два сајамска дана 22. и 23. априла, биће одржани Б2Б сусрети и осам онлајн конференција.

Радно време Сајма је од 10 до 17 часова, али посетиоци штандове излагача, као и одржане конференције, могу да погледају и ван тог временског оквира. Онлајн конференције ће, између осталог, бити посвећене регионалној сарадњи привредника, женском и предузетништву у туризму, повезивању привредника у кластере, старим занатима, подршци и потенцијалним изворима финансирања.

Виртуелна приредба је увод у велики регионални сајам, који би, уколико то ситуација дозволи, био одржан у октобру, саопштили су данас из Новосадског сајма.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар