МУП: Прислушкивање председника неспорно доказано

Александар Вучић (Фото: sns.org.rs)

Поводом последњих лажи Маринике Тепић, МУП саопштава да је нелегално прислушкивање председника Вучића и чланова његове породице неспорно доказано и да су сви докази предати Тужилаштву за организовани криминал које ће у складу са својим овлашћењима одредити квалификацију дела, истакнуто је у данашњем саопштењу овог министарства.

Госпођа Тепић на основу једне белешке, чију аутентичност не можемо да потврдимо, извлачи закључак о целом случају. У истрази прислушкивања председника Вучића и чланова његове породице саслушане су десетине припадника МУП-а као и један припадник БИА. Документовано је 1.572 прислушкивања председника и чланова његове породице, тужиоцу су предати транскрипти разговара као и други докази.

Узимање за доказ делове једне изјаве, а ништа не знати о десетинама других, па ни целини показане, још једном подвлачимо изјаве коју не можемо ни да демантујемо ни да потврдимо, подло је колико и погрешно. Зато је последња лаж госпође Тепић свесни покушај да се омаловажи рад професионалаца у Сектору унутрашње контроле и нападне председник Вучић.

Молимо све политичаре да својим изјавама не подржавају кривична дела и незаконите поступке и позивамо госпођу Тепић да пажљивије бира своје информаторе јер су је и овај пут навели на траг вредан и истинит као кокошке које на војном имању легу марихуану.

Уколико је изјава коју је презентовала аутентична, подсећамо госпођу Тепић да је она класификована као строго поверљива и да ће особа која јој је тај материјал доставила сносити консеквенце у складу са законом, наводи се у саопштењу МУП-а.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар