Млади СНС-а и ЈКП „Стари град“ уређивали Винаверов трг (ВИДЕО)

Запосленима у ЈКП “Стари град” подршку у сређивању јавне градске површине пружили су млади активисти ГО СНС у Шапцу. Својим примером показали су да је очување животне средине брига свих житеља града. 

Редовно пролећно сређивање јавних градских површина у Шапцу почело је уређењем Винаверовог трга.

– Активисти ГО СНС заједно са ЈКП “Стари град” организовали су акцију урeђења јавних површина Винаверовог трга. На овај начин  ми желимо да пробудимо свест наших суграђана, да воде  рачуна о чистоћи нашег града, да не праве депоније, да не остављају смеће поред кошева и кантица на стубовима како би у наредном периоду наш град био још чистији – рекао је Никола Беговић, в. д. директора ЈКП “Стари град” Шабац. 

Овакве и сличне акције наставиће се и у наредном периоду. 

– Тренутно имамо проблем са временом. Често пада киша и онда не можемо да организујемо сличне акције, али се надам да ће у наредном периоду ово бити много ефикасније, и да ћемо уз подршку још више суграђана бити још организованији – додао је Беговић.

Свест о очувању животне средине мора бити приоротет свих грађана  како би се заједничким снагама обезбедили што бољи животни услови. – Свако од нас уз мало залагања може да допринесе да живимо у чистијем окружењу – поручио је Беговић.

Оља Гавриловић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар