fbpx

Вучић: Пустите Кризни штаб да ради свој посао

(Фото: Председништво Србије/Димитрије Голл)

Одговарајући на питања новинара, приликом данашњег обиласка радова на изградњи деонице ауто-пута од Појата до Крушевца, у оквиру будућег Моравског коридора, председник Републике Србије Александар Вучић је рекао да ће мере против пандемије бити ублажене првог дана када се за то стекну услови и када епидемиолози буду сагласни са тим.

„Пустите Кризни штаб да ради свој посао“, поручио је председник Вучић, уз опаску и да су за њега „најважнији људски животи, а не да се као неки политичари неодговорно додворавају народу због јефтиних политичких поена“.

Вучић је рекао да има утисак да лагано падају бројеви заражених у Београду и напоменуо да је тешко изборити се са новим сојевима вируса, који су инфективнији и смртоноснији.

„Ја сам за то да слушамо струку, а не да ли ће неко да се свиди народу“, нагласио је Вучић и додао је за њега најважније да се спасе макар и један људски живот и додао је да Србија има најблаже мере, пошто је свуда, од Аустрије, Немачке и Италије све затворено.

Председник је истакао да је најважније да прво почну да падају бројеви и да ће онда мере бити попуштене, као и да то није политичка одлука. 

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар