Вулин и Пајић о безбедности Шапчана

Министар унутрашњих послова Александар Вулин данас је посетио Шабац. Приликом посете, састао се и са градоначелником Шапца др Александром Пајићем са којим је разговарао о важним темама за безбедност саобраћаја и безбедност грађана у граду.

Министар Вулин je изјавио, након разговора са градоначелником Шапца др Александром Пајићем, да је Шабац један од градова у којем већ постоје полицајци позорници и да ће њихов број у наредном периоду бити повећан.

„Шабац је један од градова у коме је пројекат враћања полицајца у заједници већ заживео и ми ћемо повећати број позорника који ће бринути о сваком кварту, сваком детету и свакоме од нас“, истакао је министар Вулин.

Указавши да је Шабац град који се убрзано развија и који је увек био географски важно место у Србији, министар је истакао да ће град добити нове путеве и мост и додао да је Шабац град који залужује нове инвестиције и улагања.

Министар Вулин је истакао да је битан сегмент економског напретка безбедност и да је Полицијска управа у Шапцу максимално ангажована и посвећена да заштити сваког грађанина.

Министар се захвалио градоначелнику и руководству града на разумевању за потребе Полицијске управе и свих припадника Министарства унутрашњих послова, али и на новим идејама које су важне за безбедност саобраћаја и безбедност грађана.

„Сарадња са локалном самоуправом је веома важна и задовољан сам што се овде добро развија, што ће се наставити како би сви грађани Шапца били сигурнији и безбеднији“, рекао је министар Вулин.

Градоначелник Шапца Александар Пајић указао је да је на састанку са министром Вулином разговарано о темама које су важне за функционисање града, с посебним акцентом на безбедност грађана.

„Сигуран сам да ће наша сарадња у наредном периоду бити још успешнија и интензивнија. Разговарали смо и о темама које до сада нису биле довољно заступљене, а које су значајне за безбедност грађана“, рекао је Пајић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар