Вулетић није испитан на полиграфу, срчани проблеми каже адвокат

Владимир Вулетић (Фото: Принтскрин)

Бивши потпредседник фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић, како је медијима пренео његов адвокат, није данас испитан на полиграфу из здравствених разлога. Након информативног разговора у просторијама Службе за борбу против организованог криминала МУП-а Србије у Макишу, Вулетић је отишао на полиграфско тестирање у просторије МУП-а у Кнеза Милоша. Међутим, до тестирања није дошло, јер је полиграфиста закључио да због респираторних и срчаних проблема, није подобан да буде полиграфски испитан, изјавио је Вулетићев адвокат Владимир Терзић, а информацију је објавило више београдских медија.

– Он је имао жељу, а ја сам управо због ових разлога био против, јер скочи му притисак и полиграф покаже нешто што није. Сутра треба да им приложимо његову здравствену документацију”, пренео је адвокат Терзић

Вулетић је пореклом Шапчанин, а испитан је на позив Службе за борбу против организованог криминала у својству грађанина. Интересовање јавности је посебно привукао претходних дана због веза са Вељком Беливуком, осумњиченим за организовање криминалне групе, убистава, продаје дроге и друга кривична дела. У делу медија објављен је и Вулетићев разговор с Беливуком у коме га назива „братом”, констатује да га „воли”… Медији такође преносе да га је посећивао док је био у кућном притвору.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар