Бирманчевић: Бизарни игроказ бившег градоначелника Шапца

Бобан Бирманчевић

Турнеја лидера Заједно за Србију по нашој земљи већ је почела да поприма комични заплет. Похвалио се напрасно еколошки освешћени Небојша Зеленовић да Пожаревљани плаћају рачуне за воду који су међу највишима у Србији, док је градски водовод под киријом. 

Не знам да ли Зеленовић сматра да су грађани Србије неупућени у његово столовање у Шапцу или је само безобразан? Подсетио бих га на чињеницу да је за време његове владавине, месечна надокнада за вртић била најскупља у Србији.

Продао је имовину ЈКП „Стари град“ и ово предузеће отерао у подстанаре. Наравно, распродавао је објекте у граду, па се за ово значајно предузеће није могло наћи место. Уједно, Шабац је захваљујући Небојши Зеленовићу био једини град у којем није исплаћена солидарна помоћ запосленима у комуналним предузећима.

Сетимо се бизарне епизоде у шабачком „Водоводу“ када је откривено да је пољопривредно земљиште у власништву овог предузећа изнајмљивано у натури и то прасићима. Печеним прасићима. Па они ништа поштено нису знали да ураде.

Зато сам згранут да се бивши градоначелник Шапца сада прави неук, невешт и наиван, а сви знамо да то није.

Његов активиста је ухваћен и снимљен како купује гласове за свог лидера, због чега је и осуђен. Небојша Зеленовић је уцењивао запослене у јавним предузећима, уништио Апотекарску установу, лагао је све што му је пало на памет и све што је могао да смисли заједно са Душаном Петровићем.

Питам, зато, докле ћеш Зеленовићу да лажеш народ? Када су те Шапчани на изборима отерали у историју, помислио си да можеш да лажеш и у другим градовима. Народ није наиван, сви одлично знају ко сте и ти и твоја братија. 

О Зеленовићевом „поштењу“ говори и то да је он први градоначелник који је осуђен због ненаменски потрошених 5 милиона евра из градске касе. Боље му је зато да се не оглашава, јер није отишао довољно далеко од Шапца, наводи се у вечерашњем саопштењу за јавност народног посланика у Скупштини Србије др Бобана Бирманчевића.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар