Бахати возач завршио у апсу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, брзом и ефикасном акцијом, сустигли су и зауставили 25-годишњег мушкарца из овог града који је возио „цитроен“ и покушавајући да побегне полицији учинио низ прекршаја, саопштила је данас Полицијска управа у овом граду.

Он је ноћас на путу од Шапца ка Дреновцу, управљајући возилом без дозволе, претекао аутомобил преко пуне линије и наставио кретање у супротном смеру, не заустављајући се на саобраћајни знак „стоп“. Потом је наставио да вози са угашеним светлима, угрожавајући безбедност петорице возача који су му ишли у сусрет на неосветљеном путу, чиме је починио прекршај насилничка вожња.

Двадесетпетогодишњак је надомак Дреновца возилом слетео са пута и преврнуо се, а затим истрчао из аутомобила и преко њива покушао да побегне. Полиција га је убрзо пронашла како се скрива у оближњем каналу.

Полицијски службеници су га, због прекршаја управљања возилом без возачке дозволе, претицања преко неиспрекидане линије, незаустављања на саобраћајни знак, кретања возилом у забрањеном смеру и насилничке вожње, по хитном поступку привели судији за прекршаје.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар