Априлска награда града Шапца чека кандидате

(Фото: Шабачки лист)

Градска управа у Шапцу објавила је данас јавни позив за достављање предлога кандидата за доделу Априлске награде, највећег признања града које се додељује се заслужним појединцима, предузећима, институцијама и установама, поводом Празника града Шапца – 22. априла.

Награда се додељује у три категорије за изузетне доприносе у следећим областима: Укупан развој и промоција града Шапца; Развој демократских вредности и поштовање људских права и слобода; Развој села, пољопривреде и месних заједница као средишта одлучивања људи о побољшању услова живота и рада. Симболично је представља кључ града, рад уметника Марка Црнобрње.

Право предлагања кандидата за Априлску награду града Шапца имају сва правна и физичка лица са територије града Шапца. Предлози морају бити образложени и треба да садрже довољно елемената за оцену достигнућа или остварења кандидата предложених за доделу Априлске награде града Шапца. У предлогу је обавезно назначити за коју од категорија је предложена кандидатура.

Предлози се достављају Комисији за доделу Априлске награде града Шапца, на адресу: Градска управа града Шапца, Господар Јевремова 6, Шабац, или на и-мејл адресу grad@sabac.org са назнаком: Позив за предлагање кандидата за доделу Априлске награде града Шапца за 2021. годину.

Предлоге је неопходно доставити до 15. априла 2021. године.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар